«Τα ροτβάιλερ σκότωσαν το παιδί μου»: Η μητέρα του 5χρονου Στάθη ξεσπά - Αναβλήθηκε η δίκη

«Τα ροτβάιλερ σκότωσαν το παιδί μου»: Η μητέρα του 5χρονου Στάθη ξεσπά - Αναβλήθηκε η δίκη Facebook Twitter
1

Το Πάσχα του 2016, ένα 5χρονο αγόρι σκοτώθηκε από επίθεση δύο ροτβάιλερ στην Κοζάνη και, την περασμένη εβδομάδα, ο ιδιοκτήτης των σκύλων κάθισε για πρώτη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου, χωρίς όμως τελικά να δικαστεί. 

Τρία χρόνια από τον θάνατο του μικρού Στάθη, η μητέρα καταγγέλλει των ιδιοκτήτη των σκύλων, καθώς εκείνος την κατηγορεί πως η ίδια ελευθέρωσε τα ροτβάιλερ για να πάρει αποζημίωση. Ο 75χρονος είχε συλληφθεί για δολοφονία από αμέλεια και θα δικαζόταν την περασμένη εβδομάδα, αλλά η έδρα αποφάσισε την αναβολή της δίκης για τον Μάρτιο του 2020.

Όλα έγιναν το μεσημέρι εκείνης της Κυριακής του Πάσχα, όταν δύο από τα οχτώ σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ του ηλικιωμένου, ξέφυγαν από την αγροικία του, πέρασαν τον φράκτη και επιτέθηκαν στον 5χρονο που βρισκόταν στο σπίτι του άνδρα, μαζί με την οικογένειά του, για να γιορτάζουν την ημέρα του Πάσχα. 

Το παιδί μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο Νοσοκομείο της Κοζάνης, οι γιατροί έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά μία ώρα μετά κατέληξε. Εκείνο το πρωινό το άτυχο παιδί βρέθηκε κάποια στιγμή μόνο του στην αυλή. Τα ροτβάιλερ  του επιτέθηκαν και η μητέρα έτρεξε να το σώσει αλλά ήταν αργά. 

«Ήταν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το παιδί μου. Προσπαθούσαμε να του σώσουμε τη ζωή, αλλά αυτά συνέχιζαν να το δαγκώνουν» λέει τώρα η μητέρα του Αγάπη Κόμη, μιλώντας στην τηλεόραση του Open.  «Δεν ακούστηκε μία συγγνώμη ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους» λέει η μάνα του 5χρονου παιδιού. 

Ο συνταξιούχος στρατιωτικός και ιδιοκτήτης των σκύλων, κατηγορεί τη μητέρα πως εκείνη ελευθέρωσε τα ροτβάιλερ, για να σκοτώσουν το παιδί της και να πάρει αποζημίωση. «Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν σε καμία ανθρώπινη λογική» λέει ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί. Τα τελευταία χρόνια, η κα Κόμη, έχει φύγει από την Κοζάνη και εργάζεται ως οικοδόμος για να κουράζεται σωματικά όπως λέει και να μην το σκέφτεται. Ένα χρόνο νωρίτερα, το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στη μητέρα το ποσό των 150.000 ευρώ που, όπως λέει η ίδια, ακόμα δεν έχει λάβει.

Η ίδια σκοπεύει, όπως λέει, να δωρίσει αυτά τα χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού, στη μνήμη του παιδιού της. 

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια