ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μαφία των φυλακών: «Μας σκοτώνουν» λέει ο φερόμενος αρχηγός

Μαφία των φυλακών: «Μας σκοτώνουν» λέει ο φερόμενος αρχηγός Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο φερόμενος ως αρχηγός της Μαφίας των φυλακών, μέσα από το κελί όπου κρατείται. 

Ο κρατούμενος, που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μίλησε μέσω Skype στην αλβανική τηλεόραση, υποστηρίζοντας πως είναι πολιτικός κρατούμενος που χρειάζεται τη βοήθεια της Αλβανίας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η μεταχείρισή του από της ελληνικής αρχές, αποτελεί «δείγμα του τρόπου με τον οποίο η ελληνική Δικαιοσύνη σκοτώνει τους Αλβανούς στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, «ο εν λόγω κρατούμενος είναι ένας από τους 1.670 Αλβανούς καταδίκους στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν έχουν ακουστεί ούτε από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα ούτε από άλλους εκπροσώπους του αλβανικού κράτους». Ο 43χρονος θεωρείται ένα από τα ηγετικά μέλη της αλβανικής μαφίας και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ εμπλέκεται σε σωρεία εγκληματικών επιθέσεων εντός κι εκτός φυλακών.

«Ζητώ βοήθεια από εσάς ως εκπρόσωπος του ελεύθερου λόγου και των δικαιωμάτων μας ως άνθρωποι. Για κακή μας τύχη, μας σκοτώνουν και μας εξουδετερώνουν έναν προς έναν και δεν μπορούμε να βρούμε το δίκαιο για να μάθουμε την αλήθεια. Και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά τα τρομερά γεγονότα, που δεν μας εξηγεί κανείς; Αλλά συνεχίζουν να κρύβουν τα στοιχεία και να αποκρύπτουν τα γεγονότα. Γι' αυτό απευθύνομαι σε εσάς γιατί εδώ δεν βρίσκουμε δικαιοσύνη.

»Ζητώ από το αλβανικό κρατος να με βοηθήσει γιατί μου γίνονται πολλές αδικίες. Ζητάω το δικαστήριο, το οποίο συνεχίζεται στη Λουκάρεως στην Αθήνα, στις 21 Μαΐου 2019, να αλλάξει την σύνθεση δικαστηρίου (...) γιατί είμαι χωρίς δικηγόρο και μου έχουν αποδώσει και μια καινούρια κατηγορία για ομάδα, στην οποία δεν έχω καμία σχέση. Ζητάω να έρθετε και να δείτε από κοντά πώς σκοτώνει η ελληνική δικαιοσύνη τους Αλβανούς. Αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό μου αλλά όλων των Αλβανών στην Ελλάδα. Και άλλη μια φορά σας παρακαλώ να μας βοηθήσετε».

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM