ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Εξάρχεια: Ανακατάληψη κτιρίου από αντιεξουαστές

Εξάρχεια: Ανακατάληψη κτιρίου από αντιεξουαστές Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Σε ανακατάληψη κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια, προχώρησαν αργά το βράδυ άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το συγκεκριμένο κτίριο είχε εκκενωθεί στις 18 Απριλίου έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας, είχαν απομακρυνθεί 68 αλλοδαποί, πρόσφυγες και μετανάστες.

Το βράδυ της Παρασκευής, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέβηκε κείμενο μέσω του οποίου γινόταν ενημέρωση για την ανακατάληψη του κτιρίου ενώ παράλληλα υπήρχε πρόσκληση για συμμετοχή σε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από αυτό.

Ελλάδα
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Οι αριστεροί αυτοί φασίστες κυνήγησαν το λεωφορειο 048 και πετούσαν πέτρες και λοστούς. Χασκογελώντας. Βαλαν φωτια σε καδους. Δεν είναι πληροφορία. Ήμουν εγώ εκεί.Αλλά ας πούμε για το Ισραήλ ή για τα προβλήματα άλλων αλλού. Ας μην πούμε ποτέ για τους φασίστες που έχουν καταδικάσει το κέντρο της Αθήνας σε μια χαβούζα βίας και παρανομίας.