Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου- Οι πρώτες δηλώσεις στο αεροδρόμιο

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου- Οι πρώτες δηλώσεις στο αεροδρόμιο Facebook Twitter
0

Μετά από 16 μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, όπου κρατείτο για την διακίνηση ναρκωτικών, η Ειρήνη Μελισσαροπούλου επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα. 

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου βρισκόταν για 16 ολόκληρους μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, κατηγορούμενη για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης αλλά τελικά κατάφερε να αποδείξει την αθωότητά της και να επιστρέψει στην Ελλάδα ελεύθερη.

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι την Ειρήνη και την οικογένειά της στην Ελλάδα. Η περιπέτεια που ξεκίνησε πρι από 17 μήνες λαμβάνει σήμερα τέλος με την επιστροφή της στην πατρίδα. Χρειάστηκε πολύς κόπος, χιλιάδες ώρες συνεργασίας, πολύς αγώνας, μεγάλη υπομονή από μέρους της και από μέρους της οικογένείας της. Η αποστολή μου ολοκληρώνεται σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος που την υποδέχομαι στην Ελλάδα . Αυτήν την στιγμή την ονειρευόταν και η ίδια και εγώ όλον τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και είναι ευλογία Θεού που βρισκόμαστε εδώ στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο», δήλωσε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Από την πλευρά της, η 20χρονη Ειρήνη είπε: «Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη μετά από 16 μήνες άδικης κράτησης, ταλαιπωρίας και θλίψης. Το είχα πει από την αρχή ότι είμαι αθώα και χαίρομαι ιδιαίτερα που το δικαστήριο αναγνώρισε την αθωότητά μου. Τώρα η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω πίσω στην Μυτιλήνη με την οικογένειά μου, να δώσω ένα τέλος, να αρχίσω ξανά την ζωή μου από την αρχή και να σχεδιάσω το δικό μου μέλλον. Βέβαια χρειάζομαι ηρεμία και σεβασμό στην ιδιωτική ζωή τόσο την δική μου όσο και των δικών μου».

Δείτε το βίντεο:

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ