Βόλος: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στη 12χρονη κόρη του

Βόλος: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στη 12χρονη κόρη του Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στον ανακριτή Βόλου οδηγήθηκε, τη Δευτέρα, ένας πατέρας που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης κόρης του. Ο 40χρονος άνδρας έλαβε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο. 

Σύμφωνα πηγές που επικαλείται το τοπικό lamiareport.gr, ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για ασέλγεια μεταξύ συγγενών σε βαθμό κακουργήματος, και για ενδοοικογενειακή απειλή σε βαθμό πλημμελήματος.

Η καταγγελία της μητέρας

Η 36χρονη μητέρα ήταν αυτή που κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο σύζυγός της «άγγιζε τη 12χρονη κόρη τους, σε ευαίσθητα σημεία του σώματος της» πάνω από τα ρούχα.

Όπως μεταδίδει το magnesianews.gr, ο κατηγορούμενος φέρεται να παρακολουθούσε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου στο σαλόνι όπου κοιμούνταν τα παιδιά του. Η καταγγελία κάνει λόγο ακόμα και για σωματικά υγρά πάνω στην πιτζάμα της 12χρονης, η οποία θα εξεταστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, ώστε να διασταυρωθεί εάν όντως υπάρχει γενετικό υλικό του πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικές αρχές έστειλαν έγγραφο με την ένδειξη «κατεπείγον», ώστε τα αποτελέσματα να βγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.


Το κορίτσι αναμένεται να καταθέσει στις αρχές με τη βοήθεια ειδικού παιδοψυχολόγου. Τόσο οι ταινίες όσο και η συσκευή του βίντεο κατασχέθηκαν από την αστυνομία. Το thenewspaper.gr μεταδίδει ότι 11χρονος αδελφός της ανήλικης είναι αυτόπτης μάρτυρας των όσων καταγγέλλονται.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο 40χρονος πατέρας είχε γενικότερα κακή με τη 12χρονη κόρη του, στην οποία απαγόρευε να έχει κινητό τηλέφωνο ή να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια. Μάλιστα η 36χρονη σύζυγος του, κατήγγειλε ότι την Κυριακή, μετά από έναν ακόμα τσακωμό, απείλησε τη 12χρονη ότι «θα τη σφάξει».

Ο άνδρας εργάζεται ως εποχικός υπάλληλος, όπως και η σύζυγος του, σε νησί των Βορείων Σποράδων.

Για το περιστατικό σχηματίσθηκε η σχετική δικογραφία και διερευνώνται όλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Μέχρι να απολογηθεί στον ανακριτή, ο άνδρας κρατείται από την αστυνομία. 

Με πληροφορίες από lamiareport.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ