Ο Γιώργος Τσαλίκης κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

Ο Γιώργος Τσαλίκης κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές Facebook Twitter
EUROKINISSI
5

Στον πολιτικό στίβο αποφάσισε να κατέβει ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος θα θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, στον δήμο Περιστερίου.  

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, θα είναι υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη. 

«Να με αξιώσει ο Θεός, να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις εσύ Δήμαρχέ μου, να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε έναν από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας, έναν δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο τραγουδιστής.

«Μετά από δέκα χρόνια που το συζητάμε νιώθω έτοιμος, χαρούμενος και είμαι δίπλα σου! Καλή μας επιτυχία», κατέληξε, συνοδεύοντας το μήνυμά του με ένα βίντεο στο πλευρό του Ανδρέα Παχατουρίδη. 

View this post on Instagram

Να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις εσυ Δήμαρχε μου , να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε ένα από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας , ένα δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα ! Μετά από 10 χρόνια που το συζητάμε νιώθω έτοιμος , χαρούμενος και είμαι δίπλα σου ! Καλή μας επιτυχία ??

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Αγαπητέ Γιώργο Τσαλίκη μη παραπονεθείς μετά πως σε φάγανε οι κότες.....εσύ επέλεξες να ανακατευτείς με τα πίτουρα...!Εν αντιθέσει με άλλους, επώνυμους υποψήφιους, του καλλιτεχνικού χώρου, παρότι δεν ακούω το είδος της μουσικής σου και ασχέτως αυτού, σίγουρα είσαι ένας εύστροφος άνθρωπος, με όρεξη για εργασία. Επαναλαμβάνω όμως, δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις κάτι θετικό. Η τοξική δυναμική που μας έχει κατακλύσει εδώ και πολλές δεκαετίες, ως κοινωνία αλλά και μονάδες, με αποκορύφωμα την έκρηξη της οικονομικο-κοινωνικής κρίσης τα τελευταία χρόνια, δύσκολα τιθασεύεται και αλλάζει. Πολύ δύσκολα. Οπωσδήποτε όχι με τους ίδιους κανόνες με τους οποίους η κρίση συνεχίζει και βάσει αυτών δημιουργήθηκε και εξελίχτηκε. Όλο αυτό, για να είμαστε ρεαλιστές...!Υ.Γ.: Αυτό το, «Να με αξιώσει ο Θεός...», είναι από τα πρώτα που πρέπει να αλλάξουν. Κανένας θεός, υπό την έννοια της γραφικής, ανθρωποκεντρικής-αόριστης δύναμης που εξουσιάζει, τιμωρεί, συγχωρεί, βοηθάει και... αξιώνει δεν βοήθησε, ποτέ, κανέναν! Αυτό που βοηθάει και βοήθησε, αποδεδειγμένα, σε κάθε περίπτωση, είναι η επιδίωξη ισορροπίας μεταξύ πραγματικής γνώσης των καταστάσεων και ενσυναίσθησης. Με μία λέξη, λέγεται Ρεαλισμός.