Μέλη του «Ρουβίκωνα» εισέβαλαν, το μεσημέρι, στα γραφεία εταιρείας ιχθυοκαλλιεργειών στη λεωφόρο Λαυρίου, στην Παιανία.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 20 μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έριξαν φορμόλη στα γραφεία και φέιγ βολάν. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή ενώ, μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές για το περιστατικό.

 

Σε μήνυμά του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο «Ρουβίκωνας» υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία που στοχοποίησε «προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στο περιβάλλον και στην τροφική παραγωγική αλυσίδα».

 

«Κατά το κοινώς λεγόμενο η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης, και ως ομάδα συνηθίζουμε να τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Πριν 3 περίπου μήνες είχαμε παρέμβει στα γραφεία της Ανδρομέδα ΑΕ αφενός ως κίνηση αλληλεγγύης στο διωκόμενο αγωνιστή Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο και αφετέρου για να δοθεί δημοσιότητα στις πρακτικές που εφαρμόζει η εταιρία στις ιχθυοπαραγωγικές της μονάδες. Απέναντι στην ηχηρή σιωπή σε βαθμό συγκάλυψης των αστικών ΜΜΕ, επιλέξαμε να παρέμβουμε και πάλι στα διοικητικά τους γραφεία εφαρμόζοντας κι εμείς με τη σειρά μας, μια - κατά τα λεγόμενά τους – ασφαλή και ακίνδυνη για την ανθρώπινη υγεία πρακτική : Τα λουτρά φορμόλης», γράφουν μεταξύ άλλων οι αντιεξουσιαστές

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr