Μια απρόσμενη υποψηφιότητα εξασφάλισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης για το ψηφοδέλτιό του και τον συνδυασμό του με τη συμμετοχή του γνωστού ακτιβιστή Παναγιώτη Μήλα.

 

Όπως ανακοίνωσε ο κ Πατούλης, ο  ακτιβιστής Παναγιώτης Μήλας θα είναι υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική».

 

Ο κ. Μήλας έχει ιδρύσει τους Angels, μία ομάδα εθελοντών που δραστηριοποιείται στον τομέα της προστασίας των ζώων, στο κομμάτι των αστέγων και άλλων ευπαθών ομάδων και, εν γένει, στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 

 

 

 

 

 

«Καλωσορίζω τον Παναγιώτη Μήλα στο συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Παναγιώτης γίνεται μέλος της ομάδας μας.

 

Η έντονη κοινωνική του δράση, η προσφορά του στο συνάνθρωπο καθώς και η ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα που αφορούν στην κακοποίηση των ζώων, θα συμβάλλουν καθοριστικά στην προσπάθειά μας για μια Νέα Αρχή για την Αττική» δήλωσε σχετικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

 

Ο Παναγιώτης Μήλας έχει γίνει πολλές φορές viral στο διαδίκτυο για τη δράση του που αφορά ζώα ενώ η εμφάνισή του τραβά τα βλέμματα καθώς είναι γεμάτος περίτεχνα τατουάζ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr