Νύχτα επιθέσεων χθες στο Πολυτεχνείο

Νύχτα επιθέσεων χθες στο Πολυτεχνείο Facebook Twitter
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ - Φωτογραφία Αρχείου
1

Επιθέσεις από κουκουλοφόρους ενάντια σε δυνάμεις των ΜΑΤ σημειώθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στο Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ομάδες κουκουλοφόρων χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο το κτίριο του Πολυτεχνείου και επιτέθηκαν με πέτρες και μολότοφ ενάντια στις αστυνομικές δυνάμεις. 

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής και σταμάτησαν λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα Σαββάτου, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή συλλήψεις. 

Σημειώνεται πως στόχος των επιθέσεων ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις που σταθμεύουν στη γωνία της οδού Τοσίτσα με την Πατησίων.

Λόγω των επεισοδίων διεκόπη η κίνηση των οχημάτων επί της Πατησίων, στο ρεύμα προς Πατήσια.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια