Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: «Σαν λύκοι κατασπάραζαν κοριτσόπουλα»

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: «Σαν λύκοι κατασπάραζαν κοριτσόπουλα» Facebook Twitter
0

Ξέσπασε ο πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, μετά τις νέες αποκαλύψεις για εμπλοκή ενός εκ των δύο κατηγορουμένων σε υπόθεση βιασμού.

Για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτρια στη Ρόδο κατηγορούνται ένας 19χρονος και ένας 21χρονος. Όπως έγινε γνωστό η ασφάλεια Ρόδου εξιχνίασε υπόθεση βιασμού μιας 19χρονης με ειδικές ανάγκες, στην οποία εμπλέκεται ένας 23χρονος και ο 19χρονος κατηγορούμενος για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη.

«Αν αυτό το άτομο έκανε, ό,τι έκανε δυο μέρες αφού είχε δολοφονήσει την κορούλα μας, με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο, σε ένα κοριτσόπουλο με ειδικές ανάγκες, φανταστείτε τι άλλο έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, σε τόσα κορίτσια που σπούδαζαν ή εργάζονταν ή είναι κάτοικοι της Ρόδου. Σαν λύκοι κατασπάραζαν αυτά τα κοριτσόπουλα. Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Είναι θέμα δικαίωσης της ψυχούλας της κόρης μου και όλων αυτών των κοριτσιών που υπέστησαν βιασμούς, εκβιασμούς, και της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως των ίδιων των κατοίκων της Ρόδου που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστάθηκαν», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 247.

Ο βιασμός της 19χρονης συνέβη τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας. 

«Πιθανόν, ο ένας να χρηματοδοτούσε τους άλλους, να είχαν και ναρκωτικά... και όλα αυτά σε βάρος κοριτσιών που πήγαιναν εκεί για να σπουδάσουν ή να δουλέψουν. Το είχα πει ότι θα την πατούσε και κάποιο άλλο κορίτσι, το περιστατικό, δυστυχώς, επιβεβαιώνει όσα είχα πει», δήλωσε ο κ. Τοπαλούδης.

«Τι να σχολιάσω; Αν έκανε αυτό που έκανε μετά την αποτρόπαιη δολοφονία της κόρης μου, τι έκανε τόσα χρόνια πριν και ποιος τον συγκάλυπτε; Και το πιο αποτρόπαιο είναι ότι το κορίτσι είναι με ειδικές ανάγκες. Και πόσα άλλα κοριτσάκια μπορεί να έχουν βρεθεί στην ίδια θέση; Εγώ έχω μιλήσει για κύκλωμα. Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και αυτός και κάποιοι άλλοι αλήτες εκεί;»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM