Τι είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που παραδόθηκε για τη δολοφονία στον Πειραιά

Τι είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που παραδόθηκε για τη δολοφονία στον Πειραιά Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Ήμουν σε άμυνα», φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο 30χρονος που κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 21χρονου, τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς, στον Πειραιά.

Ο 30χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο φερόμενος ως δράστης υποστήριξε ότι είχε μαζί του το πιστόλι για να πυροβολήσει στον αέρα κατά την αλλαγή του χρόνου.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος έδειξε σημάδια στο σώμα του, που ισχυρίστηκε ότι του τα είχε προκαλέσει ο 21χρονος.

Στο παρελθόν, ο 30χρονος είχε συλληφθεί για ναρκωτικά, κλοπή αλλά και κατοχή όπλου.

 

Σοκαρισμένη η σύντροφος του θύματος


«Με έσπρωξε για να γλιτώσω και χτυπήθηκε εκείνος από την σφαίρα» δήλωσε στον ΣΚΑΙ, η σύντροφος του 21χρονου.

«Η σφαίρα ερχόταν σε εμένα, αλλά ο Ηλίας με έσπρωξε και χτύπησε εκείνον» αναφέρει η κοπέλα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχαν σχέσεις με τον δράστη. «Αν τους γνώριζα δεν θα ζούσαν τώρα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο 21χρονος διακομίσθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

«Είδα έναν αιμόφυρτο άνδρα που βρισκόταν μπροστά στο νυχτερινό μαγαζί. Στο σημείο είχε πάρα πολύ κόσμο. Μαζί του ήταν μία κοπέλα, ξυπόλυτη. Τον έβαλαν στο ασθενοφόρο και μετά έφτασαν αρκετά περιπολικά και απέκλεισαν το σημείο», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

«Η κοπέλα φώναζε βοήθεια, τα είχε «χαμένα» και έλεγε τον σκότωσαν. Δεν είδα που ήταν χτυπημένος».

Το χρονικό της δολοφονίας


Η επίθεση σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην οδό Κολοκοτρώνη.

Ο 21χρονος από τη Νίκαια αρχικά λογομάχησε με τον 30χρονο και στη συνέχεια ο καβγάς τους συνεχίστηκε έξω από το κέντρο διασκέδασης όπου διασκέδαζαν. 

Ο δράστης έβγαλε το όπλο του, πυροβόλησε εξ επαφής τον 21χρονο και τράπηκε σε φυγή. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM