Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα

Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Ανοιχτά θα είναι και σήμερα Κυριακή 23 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου λειτουργίας ενόψει Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα θα ανοίξουν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα. 

Την Παραμονή των Χριστουγέννων οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, ενώ ανήμερα και στις 26 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 του μηνός θα είναι ανοιχτά κατά τις ώρες 10.00-18.00 και 11.00-18.00 αντίστοιχα.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, ενώ ανήμερα και στις 2 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM