Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ο 21χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών- Τι κατέθεσε η μητέρα του

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ο 21χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών- Τι κατέθεσε η μητέρα του Facebook Twitter
2

Με την κατάθεση της μητέρας του 21χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, συνεχίστηκε χθες η κυρία ανάκριση, φέρνοντας στο φως νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», χθες για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται, έγινε μνεία σε προσπάθεια απεξάρτησης από τα ναρκωτικά του 21χρονου κατηγορούμενου.

Ανεπισήμως είχε γίνει γνωστό ότι κατά την διάρκεια της κράτησής του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, του είχε χορηγηθεί κάποιο σκεύασμα χωρίς όμως να διευκρινιστεί αρμοδίως για την σύστασή του.

Η μητέρα του 21χρονου φέρεται να κατέθεσε πως ο γιος της παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου και μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι υπήρξε εξαρτημένος από ουσίες και μάλιστα από μικρή ηλικία και ότι κατέβαλλε προσπάθεια απεξάρτησης, ενώ φέρεται μάλιστα λόγω των προβλημάτων του αυτών να μην ολοκλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία.

Η μητέρα του 21χρονου αναφέρθηκε στην οικογενειακή τους κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι την 28η Νοεμβρίου 2018 η ίδια απουσίαζε από τη Ρόδο καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα. Αναφέρθηκε ακόμη στον χαρακτήρα και στα προβλήματα του γιου της, ενώ επεσήμανε ότι ο σύζυγός της, που ομοίως έχει κληθεί για κατάθεση, απουσιάζει στα Γρεβενά.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Να δεις και τι άλλα θα βγάλουν σιγά σιγά , νευρασθένειες , ψυχολογικά , κακοποίηση (!) κατά την παιδική ηλικία , διαταραχές , μετεφηβική ηλικία , σωματοποιημένο άγχος , μειωμένος καταλογισμός ... προκειμένου να του μειώσουν την ποινή θα χρησιμοποιηθούν τα πάντα ... κάτσε να δεις ....