Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκροί τρεις μαθητές σε τροχαίο

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκροί τρεις μαθητές σε τροχαίο Facebook Twitter
THARROSNEWS.GR
0

Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εθνική οδό Κυπαρισσίας- Φιλιατρών, στο ύψος της Τερψιθέας, στη Μεσσηνία. Ένα άτομο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. 

Ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις μαθητές συγκρούστηκε, με μεγάλη ταχύτητα, με ένα φορτηγάκι, με αποτέλεσμα δύο ανήλικοι να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους. Το απόγευμα, κατέληξε και ο τρίτος μαθητής που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Star, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 15χρονος πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του, θέλοντας να πάει βόλτα με δύο φίλους του στα Φιλιατρά. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 15χρονος συγκρούστηκε με το φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 48χρονος άνδρας, στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τερψιθέας - Κυπαρισσίας.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και οι πυροσβέστες χρειάστηκαν πάνω από μία ώρα για να απεγκλωβίσουν τον 15χρονο οδηγό και τις σορούς των φίλων του. 

Ο οδηγός του μικρού φορτηγού νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. 

Η τροχαία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM