Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 37χρονος τον οποίο κατήγγειλε η 13χρονη κόρη του για ασέλγεια- Τι είπε στην απολογία του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 37χρονος τον οποίο κατήγγειλε η 13χρονη κόρη του για ασέλγεια- Τι είπε στην απολογία του Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 37χρονος άνδρας που κατηγορείται για βιασμό, αιμομιξία και ασέλγεια σε βάρος της 13χρονης κόρης του.

Καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του είχε κάνει στο παρελθόν και η μεγαλύτερη κόρη του, ηλικίας 15 ετών.

Ο 37χρονος που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όρασης ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει όσα του καταμαρτυρούν τα παιδιά του, των οποίων έχει την επιμέλεια μετά το διαζύγιό του από τη μητέρα τους.

Όπως είπε στον ανακριτή, η πατρική του αυστηρότητα ώθησε τις κόρες του να τον καταγγείλουν.

Μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ του απαγορεύθηκε επίσης η επικοινωνία με τα παιδιά του.

 Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος συνελήφθη τη Δευτέρα από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί καταγγελία της ανήλικης κόρης του ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, μέσα στο σπίτι όπου ζει με τον πατέρα της και την 15χρονη αδελφή της, στην Τούμπα.

Στην ίδια καταγγελία, η 13χρονη ανέφερε ότι ανάλογο περιστατικό συνέβη πέρσι, ενώ και η μεγάλη αδελφή της κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 37χρονος την προσέγγισε ερωτικά κατά το παρελθόν.

Επιπλέον, οι ανήλικες κατέθεσαν ότι ο πατέρας τους χρησιμοποιούσε κατ' επανάληψη σωματική και λεκτική βία εναντίον τους.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ, Seleo.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ