Θύμα ξυλοδαρμού από ακροδεξιούς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας

Θύμα ξυλοδαρμού από ακροδεξιούς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας Facebook Twitter
4

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ακροδεξιούς έπεσε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα ατόμων που ανήκουν σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών επιτέθηκαν στον βουλευτή έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας.

Κατά πληροφορίες ο Κωνσταντινέας δέχτηκε αρχικά χυδαίες ύβρεις και μετά ακολούθησε σωματική επίθεση ενώ τον χτυπούσαν και με καδρόνια.

Κατά πληροφορίες έχουν ήδη γίνει προσαγωγές και η έρευνα συνεχίζεται.

Ο βουλευτής είναι στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικοινώνησε με τον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα, ο οποίος δήλωσε ότι για καλή του τύχη δεν είχε μαζί το παιδί του, όταν δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα, μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης που τον χτύπησαν.

Το μήνυμά του είναι ότι ο φασισμός δεν θα περάσει.

Αυτήν ώρα ο βουλευτής βρίσκεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Κλασική πρακτική της σύγχυσης των εννοιών και των ιδεολογιών για να τσακώνονται όλοι με όλους και να μπορούν να κάνουν τις δουλειές τους ανενόχλητοι.Μπορεί να μεταχειριζομαστε όλοι λέξεις και έννοιες όπως αριστερά, δεξιά, φασισμός, εθνικισμός, συντηρητικός, φιλεύθερος, νεοφιλελεύθερος αλλά στην ουσία οι λέξεις περιγράφουν διαφορετικά πράγματα και ιδεολογίες για τον καθένα. Λέξεις που απλά δημιουργούν οπαδικές κομματικές αντιλήψεις χωρίς καμία ουσία. Σαν να τσακώνονται οι χρήστες των Mac με αυτούς που χρησιμοποιούν PC.Το πιο τρανό παράδειγμα είναι πως έχουμε μία άκρως νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση —σε όλα τα επίπεδα— αλλά την ονομάζουμε αριστερή επειδή ανοίγει τα σύνορα στους άπαντες εξαθλιωμένους (φθηνό εργατικό δυναμικό) και στις δικές της οργανώσεις εκφοβισμού που τις ονομάζει αναρχικές και αντιφασιστικές. Όλα σούπα.Η μόνη διαφορά είναι το χρώμα, η κόμμωση και αυτοί που κρατάνε την κουτάλα.
Καταδικη της δεξιας βιας απο οπου και αν προερχεται. Για την αριστερη βια (α) παιδια ειναι, να εκτονωθουν θελουν ή (β) φταιει το θυμα ή (γ) ειναι αγανακτισμενοι κλπ κλπ