To σοκαριστικό βίντεο που δείχνει να χτυπάνε τον ληστή που πέθανε στη Κάνιγγος εξετάζουν οι αρχές (update)

To σοκαριστικό βίντεο που δείχνει να χτυπάνε τον ληστή που πέθανε στη Κάνιγγος εξετάζουν οι αρχές (update) Facebook Twitter
2

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται το σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή ληστεία στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος.

Ο επίδοξος ληστής πέθανε λίγο αργότερα στο πεζοδρόμιο ενώ το βίντεο αποκαλύπτει πως είχε δεχτεί πολλαπλά και άγρια χτυπήματα αντρών στο κεφάλι προσπαθώντας να διαφύγει.

Το βίντεο, το οποίο καταγράφει προς λεπτό το χρονικό της ληστείας και όσα ακολούθησαν όταν ο δράστης εγκλωβίστηκε στο κατάστημα και αρπάζοντας έναν πυροσβεστήρα προσπαθούσε να σπάσει τη γυάλινη είσοδο για να βγει στο δρόμο. Mετά δέχεται την επίθεση καιθ τα χτυπήματα ανδρών και περαστικών. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και έχει ταυτοποιηθεί ο ένας άντρας που χτυπά το ληστή στο κεφάλι ενώ τη Δευτέρα θα υπάρχουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Στις σκηνές που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας φαίνονται τουλάχιστον δύο άτομα να κλωτσούν τον άντρα ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει πέρασε μέσα από τη τζαμαρία και τραυματίστηκε από τα σπασμένα τζάμια.

Στο πρώτο τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν υπάρχει αναφορά στα χτυπήματα που έχει δεχτεί ο ληστής προηγουμένως. Οι εικόνες είναι σκληρές:

 
 
Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Στο βίντεο φαίνεται οτι ο άνθρωπος που μπήκε στο μαγαζί δεν είναι καν σε θέση να κρατήσει τον πυροσβεστήρα ,πόσο μάλλον να τον κινήσει για να χτυπήσει την τζαμαρία.Απο τις κινήσεις του εμένα μου φαίνεται τοξικομανής.Πόση δύναμη να έχει σε αυτή την κατάσταση?
Δε νομίζω να δυσκολευτεί πολύ η Αστυνομία,ίδιο χρώμα μπλουζάκι ο ιδιοκτήτης με αυτόν που κλωτσάει στο κεφάλι τον ληστή,δεν είναι και άλγεβρα.