Κρήτη: 66χρονος «φιλοξενούσε» αδέσποτα σε παράνομο καταφύγιο και τα πουλούσε στο εξωτερικό

Κρήτη: 66χρονος «φιλοξενούσε» αδέσποτα σε παράνομο καταφύγιο και τα πουλούσε στο εξωτερικό Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου- ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
0

Ένας 66χρονος από το Ηράκλειο συνελήφθη για παράβαση του νόμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς, διότι περιέθαλπε μεγάλο αριθμό ζώων, με απώτερο σκοπό τη πώληση τους σε υπηκόους ξένων χωρών.

Όπως προέκυψε από έρευνα υπαλλήλων της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ηρακλείου και την Επιθεώρηση Εργασίας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Ηρακλείου, ο 66χρονος είχε προβεί στη λειτουργία παράνομου καταφύγιου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, στερούμενος σχετικής άδειας από την αρμόδια αρχή.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, πρόκειται για 170 σκυλιά τα οποία κατείχε κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης σε χώρο στις Γούρνες. Κάποια από αυτά βρέθηκαν δεμένα, ενώ άλλα ήταν ελεύθερα.

Για τα ζώα που «φιλοξενούσε» στόχευε στην πώληση τους, γεγονός που καταγγέλθηκε και τελικά οδήγησε τους αστυνομικούς στη σύλληψη του.

Επιπλέον στον 66χρονο επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα από την Κτηνιατρική Υπηρεσία Ηρακλείου και την Επιθεώρηση Εργασίας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Ηρακλείου, ενώ αναμένετε να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ και neakriti.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Ποια είναι η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου που σε κείμενο της εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι

Η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου είναι κλινική Νευροψυχολόγος - Το κείμενο της είχε δημοσιευθεί τον Αύγουστο του 2016 - Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν επίσης σε κείμενο του Νίκου Καζαντζάκη και σε ποίημα του Κωστή Παλαμά
NEWSROOM