Ηλεία: Ακρωτηριάστηκε το χέρι 15χρονου από μηχανή του κιμά

Ηλεία: Ακρωτηριάστηκε το χέρι 15χρονου από μηχανή του κιμά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Λίγες ημέρες μετά το σοκαριστικό ατύχημα μιας 17χρονης στη Νάξο, της οποίας το χέρι εγκλωβίστηκε μέσα σε μηχανή του κιμά, ένα νέο παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του Πύργου Ηλείας με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά έναν 15χρονο. 

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο 15χρονος ακρωτηριάστηκε δουλεύοντας σε μηχανή κοπής κιμά. Πληροφορίες αναφέρουν πως το τραγικό ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τρία ή τέσσερα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Πύργου, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΚΑΤ, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν η συγκεκριμένη μηχανή του κιμά ήταν για οικιακή χρήση ή βρισκόταν σε κρεοπωλείο.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα το χέρι μιας 17χρονης στη Νάξο εγκλωβίστηκε στη μηχανή του κιμά, που ήταν σε λειτουργία κι η οποία βρισκόταν στο κρεοπωλείο της οικογένειάς της στο νησί. 

Ασθενοφόρο μετέφερε την 17χρονη στο νοσοκομείο μαζί με το μηχάνημα του κρεοπωλείου, αλλά οι γιατροί αδυνατώντας να απεγκλωβίσουν το άκρο της νεαρής κοπέλας κάλεσαν την Πυροσβεστική που με ειδικό εξοπλισμό έκοψε το μηχάνημα. Η 17χρονη μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ