Λειτουργικά τα σχολεία στις πυρόπληκτες περιοχές

Λειτουργικά τα σχολεία στις πυρόπληκτες περιοχές Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική δεν προκάλεσε προβλήματα στα σχολεία που βρίσκονται εντός της πυρόπληκτης περιοχής. 

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Εταιρία Κτιριακές Υποδομές, το σχολικό συγκρότημα του Νέου Βουτζά (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο), παρότι στο επίκεντρο της περιοχής του φαινομένου, δεν υπέστη καμία βλάβη, ενώ το 1ο ΕΠΑΛ Ραφήνας υπέστη επισκευάσιμες εξωτερικές βλάβες, κυρίως στην επί πλάκας οπλισμένου σκυροδέματος ξύλινη στέγη, και πάντως είναι λειτουργικό.

Σύμφωνα με την Εταιρεία, σε 2.597 κτίρια που ελέγχθηκαν εντός της έκτασης του φαινομένου στο Μάτι, το Νέο Βουτζά και τη Ραφήνα το 50% περίπου είναι ανέπαφα ή χωρίς σοβαρές βλάβες και πάντως κατοικήσιμα, το 25% είναι επισκευάσιμα και το λοιπό 25% κατεδαφιστέα.

Το έργο των αυτοψιών των κλιμακίων των μηχανικών συνεχίζεται.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM