Κρήτη: Καταγγελία για βιασμό 18χρονης ερευνούν οι αρχές

Κρήτη: Καταγγελία για βιασμό 18χρονης ερευνούν οι αρχές Facebook Twitter
0

Καταγγελία βιασμού και επίθεσης σε βάρος δύο Βρετανίδων ερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη. 

Όπως αναφέρει το cretapost, όλα ξεκίνησαν το  βράδυ της 14ης Ιουλίου όταν μία 18χρονη Βρετανίδα – όπως αναφέρεται στην καταγγελία – έπεσε θύμα βιασμού από έναν 22χρονο ομοεθνή της στη Χερσόνησο.

Τέσσερις ημέρες αργότερα η 18χρονη μαζί με την 19χρονη φίλη της, είδαν ξανά τον 22χρονο και τον αναγνώρισαν με αποτέλεσμα να τον κυνηγήσουν. 

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, εκείνος για να τις αποφύγει πέταξε μία πέτρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά η 19χρονη.

Στη συνέχεια, η 19χρονη πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον Βρετανό και ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Με πληροφορίες από cretapost 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM