Πυροβολισμοί κατά ριπάς στο Παλαιό Φάληρο - Ένας τραυματίας

Πυροβολισμοί κατά ριπάς στο Παλαιό Φάληρο - Ένας τραυματίας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε στις 9:35π.μ στο Παλαιό Φάληρο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 44χρονου που έχει στο παρελθόν απασχολήσει τις διωκτικές αρχές.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή Αίαντος και Ναϊάδων και η αστυνομία έχει αποκλείσει τη γύρω περιοχή, με τις αστυνομικές αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.  

Ο 44χρονος δέχτηκε τέσσερις με πέντε σφαίρες στο σώμα του και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με τραύματα στο στήθος, στην κοιλιακή χώρα και τα πόδια του.  

Ο άντρας είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί και ήταν ένας από τους ύποπτους για τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι. 

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες δύο κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε μηχανή άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ στον άντρα, ο οποίος απάντησε στους πυροβολισμούς με ένα μικρό, εννιάρι πιστόλι που βρέθηκε πεσμένο δίπλα του.

Ωστόσο νεότερα στοιχεία καταδεικνύουν πως ο «στόχος» δέχτηκε πυρά από τουλάχιστον τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις, γεγονός που ενισχύει τη θεωρία του προμελετημένου χτυπήματος. 

Η ανταπόκριση της αστυνομίας ήταν άμεση, καθώς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής απέχει μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σημείο. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM