Η μητέρα του 55χρονου που κατηγορείται πως δολοφόνησε την 18χρονη κόρη του στην Πετρούπολη μίλησε για το γιο της και την κατάσταση της υγείας του, όπως επίσης και τα όσα συνέβησαν γύρω από αυτήν υπόθεση δολοφονίας που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

 

«[Είχε] τα νεύρα του, παρέλυαν τα νεύρα του. Δεν ήταν να ορμήσει και να χτυπήσει. έπεφτε κάτω και ήταν αναίσθητος», λέει η μητέρα του, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, σχετικά με τη διάγνωση για τον 55χρονο. 

 

 

 

Σε ερώτηση για το τι συνέβη την μοιραία ημέρα, η μητέρα του δηλώνει άγνοια. «Δεν το ξέρω, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά να πω φταίει το εγγονάκι μου ή φταίει το παιδί μου. Το παιδί μου το ξέρω, πόση αδυναμία είχε στο κοριτσάκι του. Πάνω από τον εαυτό του, γι' αυτό και άμα ξυπνήσει δεν θα προλάβει δικαστήρια, θα αυτοκτονήσει. Όταν συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του από τα χέρια του έφυγε, δε χρειάζονται δικαστήρια. Το ξέρω το παιδί μου. Παρακαλάω και κάνω δέηση να μην ξυπνήσει, να φύγει, γιατί θα αυτοκτονήσει ή θα μπει στο τρελοκομείο. Δεν με νοιάζει, ας πάει και ισόβια. Το παιδί μου δεν ήταν βίαιο, δεν έχει μαλώσει με κανέναν, δεν έχει πειράξει ούτε σκυλί», λέει η γιαγιά της άτυχης 18χρονης.

 

 

 

«Τι έγινε, τι προκάλεσε δεν ξέρω. Αυτή τον έφερε σε δύσκολη θέση και είδε στα μάτια αυτηνής [σ.σ. της συζύγου του] το παιδί, το παιδί έβαλε σε δύσκολη θέση τον πατέρα, δεν μπορώ να κρίνω. Υπάρχει Θεός. Μόνο αν ξυπνήσει το παιδί μου και πει, που δεν πρόκειται να ξυπνήσει», συμπληρώνει η μητέρα του 55χρονου. 

 

Δείτε το βίντεο: