Η Sony φέρνει το Playstation σε smartphones και tablets

Η Sony φέρνει το Playstation σε smartphones και tablets Facebook Twitter
0

Την πρόθεσή της να μεταφέρει την εμπειρία του Playstation στην πλατφόρμα των smartphones ανακοίνωσε η Ιαπωνική Sony, ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα της Nintendo που πρόσφατα λάνσαρε την εφαρμογή Miitomo με επιτυχία στην Ασία.

Το νέο τμήμα της εταιρείας που θα αναλάβει τη μεταφορά τίτλων και ηρώων γνωστών βιντεοπαιχνιδιών της παιχνιδομήχανής σε περιβάλλον για tablets και smartphones με iOS και Android, θα ονομάζεται Forward Works και το λανσάρισμά του θα γίνει την 1η Απριλίου. Ημέρα που το gaming τμήμα της μετονομάζεται από Sony Computer Entertainment σε Sony Interactive Entertainment.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους τίτλους βίντεοπαιχνιδιών που θα μεταφερθούν στις πλατφόρμες iOS και Android, αλλά τονίζει η μεταφορά των video games θα είναι "πλήρης" που σημαίνει ότι δεν θα έχουν να ζηλέψουν κάτι από την version τους για την παιχνιδοκονσόλα. 

Το λανσάρισμα της Forward Works, πρόκειται να γίνει στην Ασιατική αγορά όπου το mobile gaming είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, και εάν αποδειχτεί επιτυχής, θα επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM