Το "Σαν Σήμερα" του Facebook έκλεισε 1 χρόνο ζωής και διαθέτει 115 εκ. χρήστες

Το "Σαν Σήμερα" του Facebook έκλεισε 1 χρόνο ζωής και διαθέτει 115 εκ. χρήστες Facebook Twitter
0

Το σαν σήμερα -ή για όσους χρησιμοποιούν το Facebook στα Αγγλικά "On this Day"- είναι ένα εργαλείο του κοινωνικού δικτύου που βοηθά τους χρήστες του να ξαναθυμηθούν παλαιότερες κοινοποιήσεις, δημοσιεύεσεις όπου έχουν προστεθεί με tag, επετείους φιλιάς με άλλους χρήστες κλπ.

 

Όπως μας υπενθυμίζει το TheNextWeb, το εργαλείο αυτό έκλεισε σήμερα τον έναν χρόνο ζωής έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 115 εκατομμύρια χρήστες που έχουν εγγραφεί οικειοθελώς για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν σημαντικές στιγμές από το παρελθόν στις οποίες θέλουν να ανατρέξουν, ενώ τη σελίδα On this Day, επισκέπτονται καθημερινά 60 εκατομμύρια χρήστες.

 

Πάντως, ακόμα κι αν κάποιος δεν έχει εγγραφεί στην υπηρεσία, ενδέχεται κατά καιρούς να λαμβάνει παρόμοιες ειδοποιήσεις όταν μπαίνει για πρώτη φορά κάθε μέρα στο Facebook. Οι ειδοποιήσεις αυτές, αναφέρει το κοινωνικό δίκτυο, προκύπτουν με βάση τις προσωπικές μας προτιμήσεις και την ψηφιακή μας ιστορία σε αυτό έτσι ώστε ο αλγόριθμός που τις ανασύρει να αποφεύγει να μας δείχνει επετείους δυσάρεστων γεγονότων καθώς και ανεπιθύμητα άτομα.

 

Εάν κάποιος δεν επιθυμεί να δέχεται τέτοιου τύπου ειδοποιήσεις, μπορεί να απενεργοποιήσει την αποστολή τους, σε αυτή τη σελίδα.

 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM