Την Άνοιξη του 2015 η επόμενη έκδοση του Microsoft Office

Την Άνοιξη του 2015 η επόμενη έκδοση του Microsoft Office Facebook Twitter
Η επόμενη έκδοση του Microsoft Office έρχεται την Άνοιξη του 2015. Λίγο πριν την κυκλοφορία των Windows 10.
0

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του έγκυρου ZDNet, η Microsoft πρόκειται να κυκλοφορήσει την νέα έκδοση της δημοφιλέστατης σουίτας εργαλείων για desktop Microsoft Office 16, (Word, Excel, PowerPoint) στα μέσα του 2015, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει μια βερσίον του Office ειδικά για tablets με λειτουργικό Android.

Το άρθρο επικαλείται χθεσινές δηλώσεις της γενικής διευθύντριας των Office, Julia White κατά τη διάρκεια συνεδρίου που έγινε στη Βαρκελώνη, και εντοπίζει την κυκλοφορία του Office 16, την Άνοιξη του 2015, μένοντας πιστή στο ρυθμό αναβάθμισης της συγκεκριμένης σουίτας εργαλείων κάθε 2-3 χρόνια. Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη version (Office 2013) είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2012.

Παράλληλα, το δημοσίευμα, επικαλούμενο πηγές από την εταιρεία, αναφέρει ότι η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και μια έκδοση του Office για tablets με λειτουργικό Android, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της τις πρώτες εβδομάδες του ερχόμενου Νοέμβρη, ενώ ήδη είναι σε φάση τεσταρίσματος και η έκδοση του επόμενου Office για υπολογιστές Mac, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM