Σεισμός

Ένα κοινωνικό δίκτυο για γυναίκες με καρκίνου του μαστού

Ένα κοινωνικό δίκτυο για γυναίκες με καρκίνου του μαστού Facebook Twitter
0

Ένα καινούργιο κοινωνικό δίκτυο, εν ονόματι MyBreastCancerTeam, υποστηρίζει γυναίκες που δίνουν την προσωπική τους μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Μπορεί η στήριξη της οικογένειας και των φίλων να είναι σημαντική, αλλά το γεγονός ότι οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον ίδιο εχθρό μπορούν πλέον να δικτυωθούν μεταξύ τους είναι άκρως θετικό. Σκοπός του ιδιαίτερου κοινωνικού δικτύου είναι η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των μελών.

Σύμφωνα με τη συν-ιδρύτρια του MyBreastCancerTeam, Mary Ray:

«Όταν διαγιγνώσκεσαι με καρκίνο του μαστού, έχεις αυτήν την τεράστια επιθυμία να βρεις γυναίκες στην ίδια κατάσταση που περνούν ή έχουν περάσει τα ίδια. Θέλεις να μάθεις από αυτές, να επιβεβαιωθείς και να πάρεις κουράγιο. Και δε θέλεις να ακούσεις από μόνο μία γυναίκα, αλλά από 10 με 20 συνομήλικές σου, που να είχαν τον ίδιο τύπο καρκίνου και να βρίσκονταν στο ίδιο στάδιο.».

Σύμφωνα με το Mashable, το MyBreastCancerTeam είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να συνδεθούν με το λογαριασμό τους στο Facebook. Πέρα από τη desktop έκδοση υπάρχει και αντίστοιχη εφαρμογή για iOS και Android συσκευές. 

Τech & Science
0

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ