Ρίο: Oι αθλητές ψάχνουν φρενιτιωδώς για ταίρι μέσω Tinder

Ρίο: Oι αθλητές ψάχνουν φρενιτιωδώς για ταίρι μέσω Tinder Facebook Twitter
6

To Τinder τείνει να γίνει κάτι σαν Ολυμπιακή παράδοση, αφού και οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο φαίνεται να το χρησιμοποιούν σε σοκαριστικά υψηλό ρυθμό σημειώνει το Business Insider.

H εκπρόσωπος της εφαρμογής Rosette Pambakian δήλωσε στο Associated Press την Τετάρτη ότι η χρήση του στο Ρίο έχει εκτιναχθεί στα ύψη από τότε που οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν, ιδιαίτερα στο Ολυμπιακό Χωριό.

Η χρήση του Tinder στο Ολυμπιακό Χωριό αυξήθηκε κατά 129 τοις εκατό το Σαββατοκύριακο, και η εταιρεία αναμένει ότι η τάση αυτή θα συνεχιστεί  και τις επόμενες μέρες.

Η δημοφιλία τέτοιων εφαρμογών στα κινητά στους Ολυμπιακούς Αγώνες ξεκίνησε να είναι υψηλή στο Λονδίνο το 2012 και συνέχισε στο Σότσι το 2014. Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν πως οι φέτος στο Ρίο οι διοργανωτές διέθεσαν περίπου 450.000 προφυλακτικά για τους αθλητές που διαμένουν στο ολυμπιακό χωριό.

"Πολλοί από τους αθλητές προτιμούν να συναντήσουν άλλους αθλητές μέσω Tinder ή αντίστοιχες εφαρμογές, γιατί αυτό είναι πιο εύκολο. Πολλές από αυτές τις γυναίκες και τους άνδρες που συμμετέχουν στο Ρίο έχουν τη δυνατότητα να βγουν ένα ραντεβού για πρώτη φορά μετά από πολύμηνη προετοιμασία." αναφέρει στο E! μια πηγή από τη διοργάνωση.

Ένας αθλητής του τζούντο αναφέρει στο Associates Press πως μόνο κατά την πρώτη μέρα των αγώνων είχε πάνω από 10 επιτυχημένα "ζευγαρώματα" με χρήστες του Tinder.

Μεταξύ των χρηστών που χρησιμοποιούν την εφαρμογή έχουν εντοπιστεί και μεγάλα ονόματα αθλητών όπως ο γκόλφερ Rickie Fowler και ο κολυμβητής Ryan Lochte.

Περίπου 11.000 αθλητές αγωνίζονται φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και περίπου 300 θα κερδίσουν ένα μετάλλιο. Για όλους τους άλλους, το Tinder είναι ένα παρήγορος και διασκεδαστικός τρόπος να περάσουν τις μέρες τους εκεί σημειώνει το ΑP.

Τech & Science
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν κατά πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Τech & Science / Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Οι περιοχές της Ελλάδας με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής - Σε ποιες περιοχές ζουν οι μακροβιότεροι Ευρωπαίοι και πού στην Ευρώπη καταγράφεται το χαμηλότερο προσδόκιμο
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τέλεια εφαρμογή το Tinder ! Μου θυμίζει όταν διάλεγα αγγελίες να ζευγαρώσω τη σκύλα μου και έψαχνα τον καλύτερο επιβήτορα ή όταν κάνω έρευνα αγοράς στο skroutz για το καλύτερο μίξερ ! Μας αξίζει το καλύτερο παιδιά και η τεχνολογία μας βοηθάει να το βρούμε - γιαυτό και είμαστε και όλοι τόσο ευτυχισμένοι και καθόλου μόνοι ! Μπράβο είμαστε σε καλό δρόμο, συνεχίστε τα ψώνια υπάρχουν προϊόντα για όλους.