Pepe Jeans

Pepe Jeans Facebook Twitter
0

Το Σάββατο 21 Μαΐου, έγινε στο Ζάππειο το 8th Anniversary Party της Klik Records με χορηγό την Pepe Jeans. Το party που έχει γίνει πλέον θεσμικό event της ανοιξιάτικης Αθήνας συγκέντρωσε πάνω από 5.000 άτομα που διασκέδασαν ως το πρωί. Στα δύο stages που είχαν στηθεί, εμφανίστηκαν αγαπημένοι DJs όπως οι Nikos Diamantopoulos, Mikael Delta, AMX, George Kyriakou, GPAL, Dousk, Spyros Pagiatakis ενώ έπαιξαν live και οι Smokey Bandits, Cayetano, Serafim Tsotsonis κ.α. Μεταξύ των παρευρισκόμενων ξεχωρίσαμε τον Αλέκο Συσσοβίτη, τη Miss Hellas Μαντώ Γαστεράτου, κ.α.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Samsung αποκαλύπτει το αποκλειστικό Galaxy Z Flip7 Olympic Edition

Market news / Η Samsung αποκαλύπτει το αποκλειστικό Galaxy Z Flip7 Olympic Edition

Κάθε αθλητής που συμμετέχει στους Αγώνες Milano Cortina 2026 θα λάβει τη συσκευή Olympic Edition, η οποία έχει σχεδιαστεί με σκοπό να εμπλουτίσει την εμπειρία, από τη ζωή στο Ολυμπιακό Χωριό μέχρι τις στιγμές του βάθρου.
THE LIFO TEAM
Olivia: Πολύτιμη ψηφιακή σύμμαχος για γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών, με την υποστήριξη της AstraZeneca

Market news / Olivia: Πολύτιμη ψηφιακή σύμμαχος για γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών, με την υποστήριξη της AstraZeneca

Απευθύνεται σε γυναίκες με καρκίνο των ωοθηκών, ανεξαρτήτως σταδίου της νόσου, στους φροντιστές και τις οικογένειές τους, καθώς και στους επαγγελματίες υγείας.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς ενισχύει το κοινωνικό της έργο: Νέα καμπάνια αναδεικνύει τις επενδύσεις για παιδιά & πολιτική προστασία

Market news / Η Lidl Ελλάς ενισχύει το κοινωνικό της έργο: Νέα καμπάνια αναδεικνύει τις επενδύσεις για παιδιά & πολιτική προστασία

Μέσα από εικόνες και λόγια που συγκινούν, η εταιρεία παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική ταινία, αναδεικνύοντας όλες τις δράσεις που υλοποιεί σταθερά για τη στήριξη και την ενίσχυση της κοινωνίας.
THE LIFO TEAM