Πετράλωνα: 20χρονος υποστηρίζει ότι σκότωσε το νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια

Πετράλωνα: 20χρονος υποστηρίζει ότι σκότωσε το νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια Facebook Twitter
0

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από το απόγευμα του Σαββάτου στα Πετράλωνα καθώς ένας νεαρός άνδρας φέρεται να ομολόγησε ότι δολοφόνησε το νονό του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας ηλικίας περίπου 20 ετών φέρεται να ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 50χρονο νονό του ο οποίος αγνοείται από εχθές.


Τον 50χρονο άνδρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναζήτησαν οι φίλοι του στο διαμέρισμά του. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 20χρονος άνοιξε την πόρτα και όταν τον ρώτησαν για την τύχη του νονού του, εκείνος αποκρίθηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την Παρασκευή τον νονό του και πως είπε πετάξει την σορό του σε κάδο σκουπιδιών, τον οποίο επέδειξε στους ένστολους.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί, παρά τις έρευνες, δεν έχουν βρει ίχνη δολοφονίας ή πτώματος στον κάδο που τους υπέδειξε ο νεαρός, ο οποίος ανακρίνεται διαρκώς, προκειμένου να αποκαλύψει και άλλες λεπτομέρειες από όσα υποστηρίζει ότι έγιναν. Σύμφωνα με πληροφορίες εισαγγελέας θα βρεθεί στο σπίτι του 50χρονου για να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μπουν μέσα και να ερευνήσουν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
THE LIFO TEAM
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM