Προκαταρκτική για Παπαγγελόπουλο: Εξέταση κατ' αντιπαράσταση θα ζητήσουν οι συνήγοροί του

Προκαταρκτική για Παπαγγελόπουλο: Εξέταση κατ' αντιπαράσταση θα ζητήσουν οι συνήγοροί του Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Συνεδριάζει, στις πέντε το απόγευμα, η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Αντικείμενο της συνεδρίασης έχει προσδιοριστεί η λήψη απόφαση για τους προτεινόμενους μάρτυρες από τις κοινοβουλευτικές ομάδες, ο καθορισμός της σειράς και οι ημερομηνίες εξέτασης των πρώτων μαρτύρων. Επίσης, θα γίνουν και οι αρχικές τοποθετήσεις των μελών της Επιτροπής επί της δικογραφίας.

Νωρίτερα, στις 11 το πρωί, οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην αναπληρωτή υπουργού, ο Δημήτρης Τσοβόλας και η Λυδία Τσοβόλα, θα επισκεφθούν τον πρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης Ιωάννη Μπούγα και θα του παραδώσουν αίτηση να διαβιβαστούν στην Επιτροπή οι δικογραφίες που σχετίζονται με την υπόθεση, αίτηση για ακρόαση μαρτύρων και αίτηση για κατ΄αντιπαράσταση εξέταση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με εισαγγελείς και πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM