Taste The Sun: Ο ήλιος φωτίζει το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Taste The Sun: Ο ήλιος φωτίζει το κέντρο της Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
0

Η Sol γίνεται φάρος που οδηγεί τα βήματά μας στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη όπου ο ήλιος σκορπίζει τη θετική του ενέργεια και μας καλεί να απολαύσουμε στιγμές γεμάτες από καλή διάθεση και γεύση που αλλάζουν την αστική καθημερινότητα.

Το Μπαρ Μπα Μπεν, η αστική καντίνα της Θεσσαλονίκης, υποδέχεται το πρώτο flagship store της Sol στην Ελλάδα και μεταμορφώνει το open air urban garden bar σε ένα σημείο όπου ο ήλιος και η απόλαυση συνδυάζονται μοναδικά.

Η Sol Seeker Αγάπη ή αλλιώς The girl named Love είναι η προσωποποίηση της πιο creative πλευράς της Θεσσαλονίκης που αγαπά τον ήλιο και εμπνέεται από τη θετική του ενέργεια. Σε κάθε ευκαιρία αναζητά τη ζωτική ενέργεια του ήλιου μέσα και έξω από την πόλη ώστε να ζήσει στιγμές γεμάτες από δημιουργικότητα. Το Μπαρ Μπα Μπεν γίνεται το κατάλληλο σημείο για να απολαύσει όλη την ενέργεια του ήλιου πίνοντας μια παγωμένη Sol και να αισθανθεί όλα εκείνα που φωτίζουν την καθημερινότητα στην πόλη που τόσο αγαπά. Ο κήπος του Μπαρ Μπα Μπεν στη Θεσσαλονίκη γίνεται το spot όπου η Αγάπη ζει την urban πλευρά της διασκέδασης παίρνοντας κάτι από το φως της Sol.

Taste The Sun: Ο ήλιος φωτίζει το κέντρο της Θεσσαλονίκης Facebook Twitter

Γεννημένη στην Αθήνα, μεγάλωσε στη συμπρωτεύουσα και τα τελευταία 10 χρόνια ζει στο Λονδίνο αναζητώντας το διαφορετικό και το φρέσκο ως στοιχείο έκφρασης. Ο ήλιος παραμένει αγαπημένο της σημείο αναφοράς και γι' αυτό δίνει τη μορφή του σε πολλές από τις δημιουργίες της στη δική της σειρά κοσμημάτων pico. Μικρές χειροποίητες αντανακλάσεις με σημείο αναφοράς τη φύση ή την πόλη. Επομένως, για να εμπνευστεί από το αστικό τοπίο της Θεσσαλονίκης και τη θετική ενέργεια του ήλιου, η Αγάπη θα βρίσκεται στο Fiesta del SOL, στις 11/9 στο Μπαρ Μπα Μπεν. Η Sol φυσικά θα είναι εκεί για να βάλει τη δική της σφραγίδα και κυρίως τη γεύση της σε κάποια ξεχωριστά κοκτέιλ.

Taste The Sun: Ο ήλιος φωτίζει το κέντρο της Θεσσαλονίκης Facebook Twitter

Οι μοναδικές αυτές μίξεις θα δημιουργούνται στο bar του Μπαρ Μπα Μπεν από γνωστό mixologist και θα προσφέρονται ειδικά για την ημέρα του opening στις 11 Σεπτεμβρίου. Άφθονα nachos που έχουν δημιουργηθεί για την περίσταση θα συνοδεύσουν την έναρξη του SOL Lighthouse, μιας γιορτινής ακτίνας ήλιου μέσα στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, η συμμετοχή σου στο event έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού με βάση τη δική σου γνώμη θα επιλεγεί το Sol cocktail που θα προστεθεί στον κατάλογο του Μπαρ Μπα Μπεν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις το σημείο ψηφοφορίας και να απολαύσεις Sol μίξεις! Η πιο urban πλευρά της απόλαυσης κάτω από τον ήλιο κάνει στάση στον αστικό κήπο του Μπαρ Μπα Μπεν, στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες για το event θα βρεις εδώ.

#solseekers #tastethesun #solbeer

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Good Living / «Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Ο Στέλιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής της ΕΠΑΨΥ και Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, μιλά για τη βία των ανηλίκων, τις συνθήκες εκδήλωσής της αλλά και τη σημασία της κατανόησής της, με αφορμή το πρόγραμμα “It’s up to You(th)”.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Good Living / Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Με αφορμή το πρόγραμμα “It’s Up to You(th)", η Ψυχολόγος, MSc, PhD (c) Βικτώρια Κατσιαμάκη εξηγεί τη σημασία του να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των εφήβων και γιατί το να συνειδητοποιείς ότι «κάτι δεν πάει καλά» είναι ήδη ένα σπουδαίο πρώτο βήμα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Good Living / Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Με το πρόγραμμα «It’s Up to You(th)» η ΕΠΑΨΥ προσφέρει υποστήριξη σε εφήβους και τις οικογένειές τους ώστε να αντιμετωπίσουν περιστατικά βίας και νεανικής παραβατικότητας.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Good Living / Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Οι τρεις ομάδες που ξεχώρισαν στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone, με κεντρική θεματική «Η τεχνολογία ως σύμμαχος: Η ψηφιακή ευημερία μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας».
THE LIFO TEAM