ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Lost in Alcatraz

Lost in Alcatraz Facebook Twitter
0

O writer του Lost σε νέες περιπέτειες: λίγο μετά το τέλος της δεύτερης καλύτερης ίσως τηλεοπτικής σειράς (μέτα το Six Feet Under) που έχει δει η γενιά μας, ο J.J. Abrams παρέα με την executive producer (από το Lost) Εlizabeth Sarnoff, ετοιμάζονται να δώσουν σε τηλεοπτικό δίκτυο ένα νέο show, το οποίο ονομάζεται Alcatraz. Η σειρά θα αφορά το ομώνυμο νησί του που κρατούνται οι φυλακισμένοι, λίγο έξω από το San Francisco. Τις λεπτομέρειες για το show τις κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό και αναμένεται να δωθούν στη δημοσιότητα εν καιρώ. Η Sarnoff που επιμελήθηκε το σενάριο, έχει επίσης εργαστεί και στις σειρές Deadwood και Crossing Jordan. Λογικά στο Alcatraz, ετοιμάζονται να μας κάψουν πάλι το μυαλό.

0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM