SURVIVOR: Έφυγε ο Σπαλιάρας - και έπεσε κλάμα

SURVIVOR: Έφυγε ο Σπαλιάρας - και έπεσε κλάμα Facebook Twitter
0

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι τελικά αυτός που αποχώρησε αν και τα spoilers τον έδιναν σιγουράκι για τον ημιτελικό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε απόψε το εισιτήριο για τον ημιτελικό ενώ σίγουρος είναι και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Αύριο θα δείξει αν ο τρίτος θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ή ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο Σπαλιάρας δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόφασης ότι νιώθει πολύ γεμάτος και πως θα του μείνει αξέχαστη η εμπειρία ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ξέσπασε σε κλάματα.

Υπενθυμίζεται πάντως πως πριν από λίγη ώρα τον είχε μουτζώσει...

 

 Η αποχώρηση:

 

 To Τwitter που προσπαθεί να συνέλθει...

SURVIVOR: Έφυγε ο Σπαλιάρας - και έπεσε κλάμα Facebook Twitter
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

It's Viral / «Φτάνει πια η βλακεία»: Για αυτό το τραγούδι έγραφαν πως Φοίβος και Βανδή είναι σατανιστές

Όταν κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο τραγούδι, είχε βγει ένα περιοδικό που είχε πρωτοσέλιδο τον Φοίβο και τη Δέσποινα Βανδή, ισχυριζόμενο πως «εάν το βάλεις ανάποδα, είναι ύμνος στον σατανά»
THE LIFO TEAM