Βέλγιο: Τουρκικής καταγωγής και με ιστορικό ανάλογων επιθέσεων ο δράστης της επίθεσης εναντίον πολιτικού

Βέλγιο: Τουρκικής καταγωγής και με ιστορικό ανάλογων επιθέσεων ο δράστης της επίθεσης εναντίον πολιτικού Facebook Twitter
0

Το αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε σε κεντρική πλατεία της Λιέγης κατά την διάρκεια των χτεσινών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, με θύμα τον εκπρόσωπο Τύπου του αριστερού Εργατικού κόμματος Ραούλ Χεντεμπόου -που μαχαιρώθηκε πισώπλατα στο πόδι από περαστικό, χωρίς ευτυχώς να τεθεί η ζωή του σε κίνδυνο- προβάλλει ο σημερινός βέλγικος Τύπος.

Δράστης ήταν ένας τουρκικής καταγωγής μεσήλικας με ιστορικό παρόμοιων επιθέσεων, του οποίου τα κίνητρα παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα.

Εξάλλου στο κύριο άρθρο της η εφημερίδα Standart παρατηρεί ότι η βελγική αριστερά βρέθηκε σε αναβρασμό το περασμένο σαββατοκύριακο όχι μόνο εξαιτίας του θλιβερού περιστατικού στην Λιέγη, αλλά και εξαιτίας της διαμάχης μεταξύ κορυφαίων στελεχών των φλαμανδών Σοσιαλιστών.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΣΕΛΣΙ ΚΗΠΟΣ ΗΔΟΝΗ

Διεθνή / «Κήπος της ηδονής» στο Τσέλσι: Η πρόταση της Βασιλικής Κηπουρικής Εταιρείας που αιφνιδίασε

Εμπνευσμένος από τη θεά Αφροδίτη και χρηματοδοτούμενος από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών, ο κήπος του φετινού Chelsea Flower Show ενδέχεται να προκαλέσει «σοκ» στους επισκέπτες, γράφει ο Guardian
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ REUTERS ΕΡΤ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Αναλυτής του Reuters στα ελληνικά: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τρελός πρόεδρος και κάνει τρελά πράγματα»

«Ίσως απλώς φύγει από το χάλι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, λέει τρία διαφορετικά πράγματα μέσα σε μια ώρα που όλα είναι αντιφατικά μεταξύ τους», είπε ο Hugo Dixon στην ΕΡΤ
THE LIFO TEAM