Oμολόγησε ο δολοφόνος του άστεγου που βρέθηκε στραγγαλισμένος σε κάδο στον Άγιο Δημήτριο

Oμολόγησε ο δολοφόνος του άστεγου που βρέθηκε στραγγαλισμένος σε κάδο στον Άγιο Δημήτριο Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας 59 ετών, είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας 73χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2017 σε κάδο απορριμμάτων, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αττικής. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του προκλήθηκε από στραγγαλισμό.


Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το θύμα, που ήταν άστεγος, "φιλοξενήθηκε" από τον δράστη, ο οποίος επίσης είναι άστεγος, σε εγκαταλελειμμένο οίκημα, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, που χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα.


Ύστερα από παραμονή λίγων ημερών, ο 59χρονος στραγγάλισε το θύμα. Στη συνέχεια έκρυψε τη σορό του 73χρονου στο εσωτερικό του καταλύματος και το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου τη μετέφερε και την έριξε σε κάδο απορριμμάτων, που βρισκόταν σε κοντινό σημείο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, αιτία της ανθρωποκτονίας ήταν η εριστική και υβριστική συμπεριφορά του θύματος προς τον ίδιο.


Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 59χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM