Εν μέσω αποδοκιμασιών και χειροκροτημάτων ψήφισε ο Τραμπ στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω αποδοκιμασιών και χειροκροτημάτων ψήφισε ο Τραμπ στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
EPA/MICHAEL REYNOLDS
0

Με κόσμο έξω από το εκλογικό κέντρο να τον γιουχάρει, αλλά και με κάποιους να χειροκροτάνε, ψήφισε ο Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, έφτασε στις 11.00 τοπική ώρα (18.00 ώρα Ελλάδας), με μια αυτοκινητοπομπή από λιμουζίνες, σε ένα εκλογικό κέντρο στο Μανχάταν, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μελάνια. Έξω από το κέντρο, είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες δημοσιογράφοι και ψηφοφόροι και ακούστηκαν συνθήματα όπως «η Νέα Υόρκη σε σιχαίνεται». Κάποιοι άλλοι που ήταν παρόντες, άρχισαν να τον χειροκροτούν, ωστόσο η υποδοχή που του επιφύλαξαν δεν ήταν τόσο θορυβώδης.

Ο Τραμπ πριν πάει να ψηφίσει αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες και αγόρασε ένα γλυκό από ένα παιδί σε έναν υπαίθριο πάγκο. Όταν τον ρώτησαν ποιον ψήφισε, απάντησε χαμογελώντας, πως ήταν «δύσκολη απόφαση». Όταν τον ρώτησαν εάν θα αναγνωρίσει την ήττα του στην περίπτωση που η αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον ανακοινώσει τη νίκη της, εκείνος έδειξε να υπεκφεύγει: «θα δούμε τι θα συμβεί», απάντησε λακωνικά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΘΕΩΡΕΙΕΣ FAKE NEWS

Διεθνή / Μια εβδομάδα μετά το τέλος του Μουντιάλ: Οι θεωρίες συνωμοσίας και τα fake news για τον τελικό συνεχίζονται

Ένας ισχυρισμός που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αναφέρει ότι η FIFA υποχρέωσε την Αργεντινή είτε να χάσει στον τελικό είτε να αντιμετωπίσει δεκαετή αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο
THE LIFO TEAM
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Ζελένσκι: Η Ουκρανία έπληξε ρωσικό τερματικό σταθμό εξαγωγών, πετρελαϊκές εγκαταστάσεις

Την ίδια ώρα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν δύο σκάφη που μετέφεραν στρατιωτικό φορτίο στο λιμάνι του Μικολάιφ, στη νότια Ουκρανία
THE LIFO TEAM