ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ένας πλανόδιος γαλανομάτης πωλητής τσαγιού έγινε ο κορυφαίος σταρ στα social media της Ινδίας

Ένας πλανόδιος γαλανομάτης πωλητής τσαγιού έγινε ο κορυφαίος σταρ στα social media της Ινδίας Facebook Twitter
1
Ένας πλανόδιος γαλανομάτης πωλητής τσαγιού έγινε ο κορυφαίος σταρ στα social media της Ινδίας Facebook Twitter
Η φωτογραφία του Jiah Ali που έφερε την αναπάντεχη φήμη για τον 18χρονο Arshad Kha

Ένας γαλανομάτης πωλητής τσαγιού από το Ισλαμαμπάντ μόλις υπέγραψε συμβόλαιο να δουλέψει ως μοντέλο, λίγο αφότου η φωτογραφία του στο Instagram κατάφερε να γίνει viral.

H εικόνα του 18χρονου ξεπέρασε όλα τα θέματα στις trending λίστες των social media στην Ινδία, θερμαίνοντας παράλληλα το παγωμένο κλίμα μεταξύ των γειτονικών χωρών που μεταξύ άλλων περιελάμβανε και ένα κάλεσμα προς τους πακιστανικούς φορείς να απαγορεύσουν τις προσλήψεις Πακιστανών από την ινδική βιομηχανία κινηματογράφου.

Ο φωτογράφος Jiah Αλί φωτογράφισε τον νεαρό σ' ένα παζάρι στην πακιστανική πρωτεύουσα την Κυριακή και στη συνέχεια στα social media ξεκίνησε μια μανιώδης αναζήτηση για την ταυτότητά του.

Την Τρίτη εντοπίστηκε και αναγνωρίστηκε ως ο Arshad Kha, ένας έφηβος από την περιοχή Kohat, ο οποίος πουλούσε τσάι σε πάγκο στο παζάρι εδώ και τρεις μήνες.

Ένας πλανόδιος γαλανομάτης πωλητής τσαγιού έγινε ο κορυφαίος σταρ στα social media της Ινδίας Facebook Twitter
Η πρώτη καμπάνια του 18χρονου Πακιστανού ως μοντέλο

Ο νεαρός δήλωσε στην εφημερίδα "Dawn" πως η πρώτη φορά που υποψιάστηκε την έκταση της φήμης του ήταν όταν εντόπισε μερικά ντόπια αγόρια με φυλλάδια που απεικόνιζαν το πρόσωπό του ενώ στη συνέχεια άρχισε να πλημμυρίζεται από αιτήματα για συνεντεύξεις. Αρχικά γοητεύτηκε από τη δημοσιότητα, αλλά δεν ήθελε να τον βγάζουν φωτογραφίες την ώρα που εργαζόταν.

Την Τετάρτη ένας έμπορος ρούχων που διατηρεί online κατάστημα, πρόσεξε την ξαφνική φήμη του Khan και την εκμεταλλεύτηκε κάνοντάς του πρόταση  να φωτογραφηθεί και να διαφημίσει τη σειρά ρούχων του. Ο 18χρονος δέχτηκε.

Η εικόνα του και τα δημοσιεύματα για το πώς είχε γίνει διάσημος μοιράστηκαν σε όλο τον κόσμο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης και της Ινδίας, όπου η οργή προς την πακιστανική κυβέρνηση παραμένει υψηλή καθώς μαχητές στο Κασμίρ σκότωσαν 19 Ινδούς στρατιώτες τον περασμένο μήνα.

Ο Arshad Khan δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε να κάνει το επόμενο βήμα στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση. Ωστόσο θα πρέπει η ένωση στην Ινδία να κάνει εξαίρεση για να πραγματοποιηθεί αυτό καθώς έχει καλέσει σε εμπάργκο προς όλους τους Πακιστανούς ηθοποιούς και τεχνικούς.  

Με πληροφορίες από Guardian

It's Viral
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ