Επήρεια

Επήρεια Facebook Twitter
Το ισόγειο, με θέα στην πλατεία, είναι ό,τι πρέπει για τις μεσημεριανές ώρες
0

Επήρεια Facebook Twitter
Το Επήρεια σερβίρει brunch καθημερινά.

 

Στην πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι, όπου άλλοτε στεγαζόταν η γκαλερί τέχνης «Titanium» φιλοξενώντας εκδηλώσεις και εκθέματα σπουδαίων καλλιτεχνών, βρίσκεται η Επήρεια, ένας all-day πολυχώρος που σέβεται το ύφος της ιστορικής αυτής πλατείας.

 

Κάθε γωνιά κρύβει και τη δική της ιστορία. Το ισόγειο, με θέα στην πλατεία, είναι ό,τι πρέπει για τις μεσημεριανές ώρες. Το πατάρι, με τα έργα τέχνης και την πλούσια βιβλιοθήκη, αποτελεί σωστό ησυχαστήριο, ιδανικό για διάβασμα ή συσκέψεις.

 

Επήρεια Facebook Twitter
Το πατάρι, με τα έργα τέχνης και την πλούσια βιβλιοθήκη, αποτελεί σωστό ησυχαστήριο, ιδανικό για διάβασμα ή συσκέψεις.

 

Στον δε κάτω όροφο, τον αποκαλούμενο, λόγω διακόσμησης, «panic room», οδηγείται κανείς από το άρωμα των χειροποίητων σαπουνιών ελαιόλαδου «Valania», τα οποία μπορεί και να προμηθευτεί.

 

Όπως είναι φυσικό, η Επήρεια δεν θα μπορούσε να μη σας ταξιδέψει και γευστικά. Open face σολομού, μπιφτέκι αγριόχοιρου, ταλιάτα μόσχου αλλά και γλυκίσματα, όπως fondant σοκολάτας με παγωτό, είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις του σεφ Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου που υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

 

 

Η απόλαυση πολλαπλασιάζεται όταν τη σκυτάλη παίρνουν τα ευφάνταστα κοκτέιλ του Αλέξανδρου Κουνινιώτη (δοκιμάστε το Jack Sparrow, το ζεστό Winter Sushi και το ομώνυμο Epirei@) καθώς και η κάβα με τη μεγάλη ποικιλία κρασιών και αλκοολούχων επιλογών από όλο τον κόσμο, που θα σας ενθουσιάσουν!

 

Το νέο στέκι που θα «επηρεάσει» μαγικά κάθε σας αίσθηση! #getaffected

 

Επήρεια, Πλατεία Προσκόπων, Παγκράτι, 210 7254594, Facebook, Instagram

0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τhe Meet Market στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Προτάσεις εξόδου / Τhe Meet Market: Μια καλοκαιρινή γιορτή δημιουργικότητας στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου, σχεδιαστές, καλλιτέχνες και μικροί παραγωγοί συγκεντρώνονται κάτω από την industrial στέγη του Παλιού Αμαξοστασίου, για να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους.
THE LIFO TEAM