1.500 ευρώ αποζημίωση σε καταναλώτρια που έσπασε το δόντι της ενώ έτρωγε πίτσα

1.500 ευρώ αποζημίωση σε καταναλώτρια που έσπασε το δόντι της ενώ έτρωγε πίτσα Facebook Twitter
0

Αποζημίωση 1.500 ευρώ καθόρισε ο Συνήγορος του Καταναλωτή με μεσολάβησή του, για καταναλώτρια που έσπασε το δόντι της την ώρα που έτρωγε πίτσα.

Η καταναλώτρια προσέφυγε στην ανεξάρτητη Αρχή καταγγέλλοντας εταιρεία τροφίμων για βλάβη που της προκάλεσε προϊόν της.

Όπως έγινε γνωστό, η καταγγέλλουσα είχε παραγγείλει πίτσα από γνωστή αλυσίδα και τρώγοντας έσπασε το δόντι της από κουκούτσι ελιάς.

Στη συνέχεια αποκατέστησε τη ζημιά πληρώνοντας, όπως υποστήριξε 1.500 ευρώ και απαίτησε αποζημίωση από την εταιρεία.

Η εταιρεία με τη μεσολάβηση του Συνηγόρου του Καταναλωτή δέχτηκε να καταβάλει το ποσό ενώ δεσμεύτηκε να προβαίνει σε έλεγχο όλων των προσφερόμενων από αυτήν προϊόντων ελιάς, σε συνεργασία με τον προμηθευτή της.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM