Ξύλο σε εκλογικό τμήμα της Πάτρας

Ξύλο σε εκλογικό τμήμα της Πάτρας Facebook Twitter
0

Από παρατράγουδα σημαδεύτηκε η σημερινή εκλογική διαδικασία στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr ψηφοφόροι των δυο μονομάχων της εκλογικής αναμέτρησης του Διονύση Γκοτσούλια και και Χρήστου Νικολάου πιάστηκαν στα χέρια έξω από εκλογικό τμήμα.

Συγκεκριμένα 38χρονος φέρεται να επιτέθηκε και να γρονθοκόπησε 60χρονο, επειδή διαφώνησαν μεταξύ τους. Η «σύρραξη» γενικεύτηκε όταν δυο ακόμα άτομα ενεπλάκησαν στο επεισόδιο προκειμένου να προστατεύσουν τον ηλικιωμένο άνδρα.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Αστυνομίας όμως δεν έγιναν συλλήψεις αφού κανείς δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον του άλλου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM
Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Ελλάδα / Αστυνομικός Βουλής: «Καμία σεξουαλική κακοποίηση - Όσα ακούγονται είναι εξωφρενικά και αναληθή»

Σε κατάθεση προς το πειθαρχικό συμβούλιο, ο αστυνομικός της Βουλής εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «όσα έχει καταγγέλλει η σύζυγός μου είναι εξωφρενικά και αναληθή
LIFO NEWSROOM