Τα Caprice εμπνέουν!

Τα Caprice εμπνέουν! Facebook Twitter
0

Σαράντα καλλιτέχνες εμπνεύστηκαν από τα αγαπημένα όλων Caprice ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και δημιούργησαν αντίστοιχα έργα, με σκοπό να κοσμήσουν τις νέες συλλεκτικές συσκευασίες.

Ο λόγος είναι πλέον στο κοινό! Οι υποψηφιότητες έχουν αναρτηθεί στο www.capricepapadopoulou.gr, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν όλα τα έργα. Παράλληλα, μπορούν να ψηφίσουν εκείνο που θέλουν να δουν να κοσμεί τη συσκευασία των Caprice ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ κάνοντας “like” και να μπουν έτσι σε κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα από τα 10 πακέτα με προϊόντα Caprice!

Από τον διαγωνισμό θα αναδειχθούν 4 καλλιτέχνες, οι  οποίοι θα δουν τα έργα τους τυπωμένα στις νέες, συλλεκτικές συσκευασίες Caprice ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, θα λάβουν χρηματικό έπαθλο 1.000€ έκαστος και θα εκθέσουν την προσωπική τους δουλειά στην Gallery M art μέσα στο 2014!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη θέση κατέκτησε Ελληνικό σχολείο σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό

Market news / Την πρώτη θέση κατέκτησε Ελληνικό σχολείο σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό

Oι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής βρέθηκαν ανάμεσα σε περισσότερους από 240 μαθητές από 30 ομάδες προερχόμενες από 15 χώρες και επικράτειες, που συμμετείχαν φέτος στο Made to Move Communities Challenge.
THE LIFO TEAM