Αμηχανία προκάλεσε μια ατάκα της Μαρία Ηλιάκη το πρωί της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς».
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συζήτησης στην εκπομπή για τον θάνατο του Τεντ Τέρνερ, η Μαρία Ηλιάκη παραδέχτηκε πως πίστευε ότι ο γνωστός επιχειρηματίας των media είχε φύγει από τη ζωή εδώ και αρκετά χρόνια.
Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Τζέιν Φόντα, λέγοντας πως τον είχε «για πεθαμένο».
Μαρία Ηλιάκη: «Πίστευα ότι δε ζούσε»
«Τώρα θα σας φανεί περίεργο αυτό που θα πω, τον είχα για πεθαμένο. Πίστευα ότι δε ζούσε. Αυτός δεν είναι ο πρώην άντρας της Τζέιν Φόντα; Τον έθαψε κι αυτόν», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.
Τότε, ο Κρατερός Κατσούλης σχολίασε ότι ίσως αυτή η εντύπωση δημιουργήθηκε επειδή ο Τεντ Τέρνερ απουσιάζει εδώ και χρόνια από τη δημόσια ζωή και τα media.
«Όχι, όχι. Είχα την εντύπωση ότι είχε πεθάνει νωρίτερα. Αυτή την εντύπωση είχα. Ζούσε ο άνθρωπος, καταπληκτικός, πολύ μεγάλο μυαλό», συμπλήρωσε η Μαρία Ηλιάκη.