Η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στη νέα συλλογή PUMA Floral Ribbon

Η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στη νέα συλλογή PUMA Floral Ribbon Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η PUMA και η Ελένη Φουρέιρα ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά για να παρουσιάσουν τη νέα training συλλογή Floral Ribbon, που συνδυάζει τη δύναμη της προπόνησης με τη θηλυκή ενέργεια του στυλ.

Με φόντο τη νέα φωτογράφιση, η Ελένη Φουρέιρα αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, αποτυπώνοντας απόλυτα τη φιλοσοφία της PUMA: να κάνεις κάθε σου κίνηση με σιγουριά, ρυθμό και προσωπικότητα.

Η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στη νέα συλλογή PUMA Floral Ribbon Facebook Twitter

Η συλλογή ξεχωρίζει για τις floral λεπτομέρειες, τα απαλά υφάσματα και τις κομψές γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα, προσφέροντας άνεση και ελευθερία στην κίνηση.

Η PUMA Floral Ribbon δεν είναι απλώς μια σειρά ρούχων. Είναι μια υπενθύμιση ότι η δύναμη και η θηλυκότητα μπορούν να συνυπάρχουν με φυσικό τρόπο, τόσο στο γυμναστήριο όσο και στην καθημερινότητα.

Η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στη νέα συλλογή PUMA Floral Ribbon Facebook Twitter

Η Ελένη Φουρέιρα, μέσα από το δικό της αυθεντικό στιλ, μας προσκαλεί να αγκαλιάσουμε αυτή την ενέργεια και να δώσουμε ρυθμό σε κάθε μας μέρα.

Η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στη νέα συλλογή PUMA Floral Ribbon Facebook Twitter

Η νέα συλλογή PUMA Floral Ribbon είναι διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα της Puma καθώς και στο e-shop.

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις: 211 10 88 400

Η συλλογή θα διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα και στα PUMA STORES:

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

11 χρόνια One Salonica: Όταν η μόδα συναντά την εμπειρία και την κοινωνική προσφορά

Market news / 11 χρόνια One Salonica: Όταν η μόδα συναντά την εμπειρία και την κοινωνική προσφορά

Οι φετινοί εορτασμοί του One Salonica outlet mall κορυφώθηκαν με ένα εντυπωσιακό Safari-inspired Fashion Show και μια σειρά δράσεων με κοινωνικό αποτύπωμα, που έδωσαν ξεχωριστό χαρακτήρα στα 11α γενέθλια.
THE LIFO TEAM
Η καρδιά του NBA χτύπησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας με το “3on3 Road to Glory” της Novibet

Market news / Η καρδιά του NBA χτύπησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κέντρο της Αθήνας με το “3on3 Road to Glory” της Novibet

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου, περισσότερες από 100 ομάδες και πάνω από 400 παίκτες συμμετείχαν σε ένα διήμερο γεμάτο δυνατές αναμετρήσεις, μουσική, challenges και διαδραστικές εμπειρίες.
THE LIFO TEAM
The “Butterfly Effect”: Μετατρέποντας την Αστυπάλαια στο απόλυτο BMX playground

Market news / The “Butterfly Effect”: Μετατρέποντας την Αστυπάλαια στο απόλυτο BMX playground

Ο Red Bull αθλητής, Γιώργος Νταβουτιάν, με διεθνείς διακρίσεις και συμμετοχές σε παγκόσμια projects, πραγματοποιεί μια μοναδική κατάβαση στο νησί «πεταλούδα», σε μια αλυσιδωτή διαδρομή γεμάτη tricks.
THE LIFO TEAM