LIVE!

Το νέο τρέιλερ της ταινίας F1 με τον Μπραντ Πιτ

Το νέο τρέιλερ της ταινίας F1 με τον Μπραντ Πιτ Facebook Twitter
Ο Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα του «F1»
0

Κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για την ταινία F1 (Formula 1), στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Μπραντ Πιτ.

Η ταινία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Ιουνίου και το τρέιλερ δημοσίευσε το επίσημο κανάλι της Formula 1 στο YouTube. Ο Μπράντ Πιτ υποδύεται έναν πρώην πιλότο μονοθέσιου, ο οποίος επιστρέφει για λίγο στην ενεργό δράση ώστε να βοηθήσει το νέο ταλέντο της F1, τον οποίο υποδύεται ο Βρετανο-Νιγηριανός ηθοποιός Ντάμσον Ίντρις. 

Πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Μπραντ Πιτ είναι και συμπαραγωγός του φιλμ μαζί με τον Λιούις Χάμιλτον. Πρόκειται για μια φιλόδοξη παραγωγή της Apple σε διανομή της Warner Bros που φέρεται να έχει ξεπεράσει σε προϋπολογισμό τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Μπραντ Πιτ προπονήθηκε σαν πιλότος F1 για 4-5 μήνες και οδήγησε ο ίδιος το όχημά του στην ταινία, το οποίο είναι ένα τροποποιημένο όχημα κατηγορίας F2 ώστε να μοιάζει σε ένα κατηγορίας F1.

TV & Media
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το “Heated Rivalry” στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

TV & Media / Από το «Heated Rivalry» στο SNL: ο Connor Storrie παρουσιάζει αύριο το Saturday Night Live

Ο Connor Storrie του “Heated Rivalry” παρουσιάζει για πρώτη φορά το Saturday Night Live στις 28 Φεβρουαρίου. Σε νέο promo της εκπομπής μπαίνει σε κωμική «μονομαχία προφορών» με τον James Austin Johnson, ενώ μουσικοί καλεσμένοι θα είναι οι Mumford & Sons.
THE LIFO TEAM