Ο «άτακτος» εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, μετά τις γυμνές του φωτογραφίες, τώρα βρίσκεται στην αφγανική βάση Καμπ Μπάστιον της επαρχίας Χελμάντ, όπου θα βρίσκεται στις υπηρεσίες του ΝΑΤΟ για να πολεμήσει εναντίον των Ταλιμπάν.
«Βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις για να απαλλαγούμε από αυτόν, είτε σκοτώνοντάς τον είτε απαγάγοντάς τον», δήλωσε τηλεφωνικώς στο Reuters ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Ζαμπιχουλάχ Μουτζάχιντ από τοποθεσία η οποία δεν κατονομάστηκε.
«Έχουμε ενημερώσει τους διοικητές μας στη Χελμάντ να κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να τον βγάλουν από τη μέση», πρόσθεσε ο Μουτζάχιντ, ο οποίος αρνήθηκε να διευκρινίσει περαιτέρω σχετικά με τις, όπως τις ονόμασε «επιχειρήσεις Χάρι», που πραγματοποιούν οι Ταλιμπάν.
Σημειώνεται ότι το βρετανικό υπουργείο Άμυνας δεν σχολίασε τις δηλώσεις, ενώ οι αρχές τις χώρες έχουν δώσει στη δημοσιότητα λίγες λεπτομέρειες για την αποστολή του πρίγκηπα για λόγους ασφαλείας.
Διεθνή /
Οι Ταλιμπάν έβαλαν στο μάτι τον πρίγκηπα Χάρι
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Μάριος Οικονόμου: Τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι ενθαρρυντικά - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες
Η Ευρώπη ετοιμάζεται για μια απότομη αλλαγή από τον παγερό αέρα της Αρκτικής στην ακραία ζέστη
Ο Χρυσός Φοίνικας θα προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις στο κοινό
Νορβηγία: 6χρονος βρήκε σπαθί 1300 ετών των Βίκινγκς σε σχολική εκδρομή
Υπόθεση 3χρονης στην Κρήτη: Ερευνώνται οι θάνατοι άλλων δύο παιδιών της οικογένειας
σχόλια