Άννα Βίσση: «Έχει γραφτεί για εμένα ότι έχω πεθάνει από AIDS»

Άννα Βίσση: «Έχει γραφτεί για εμένα ότι έχω πεθάνει από AIDS» Facebook Twitter
Φωτ. Άννα Βίσση / NDP
0

Σε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συζήτηση προχώρησε η Άννα Βίσση, στο κανάλι του Fipster στο Youtube.

Η Άννα Βίσση παραχώρησε συνέντευξη στη στήλη «Θάρρος ή Αλήθεια» στο κανάλι του γνωστού youtuber, μιλώντας μεταξύ άλλων για πράγματα που έχουν γραφτεί για εκείνη - πολλές φορές ακραία - κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας και έκθεσής της στα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα η κορυφαία τραγουδίστρια, αναφέρθηκε και στο πως αντιδρά στα αρνητικά σχόλια στα social.

«Το πιο ακραίο ψέμα που έχει γραφτεί για εμένα ότι έχω πεθάνει από AIDS και με έφερναν με κασκέτο από Αγγλία στην Ελλάδα. Ήταν πολύ χοντρό. Ήταν πολύ παλιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση, σχετικά με ψέματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς.

Για τα αρνητικά σχόλια, η Άννα Βίσση απαντά πως στην αρχή σε κάποια «τσιμπάει». «Μπορεί να τσιμπήσω λίγο, μετά αναρωτιέμαι γιατί ασχολούμαι. Και λέω ότι ό,τι κι αν κάνω, θα πούνε για σένα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: «Ήταν μαχαιριά στην καρδιά» - Ο Κάνιε Γουέστ ισχυρίστηκε πως σκηνοθέτησε τη ληστεία στο Παρίσι

It's Viral / Κιμ Καρντάσιαν: «Ήταν μαχαιριά στην καρδιά» - Ο Κάνιε Γουέστ ισχυρίστηκε πως σκηνοθέτησε τη ληστεία στο Παρίσι

Η διάσημη τηλεπερσόνα λύγισε κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου του ριάλιτι περιγράφοντας τους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της για την τραυματική της εμπειρία
LIFO NEWSROOM
Μάρθα Φριντζήλα: «Δεν είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω στο τηλέφωνο και να νιώθω άσχημα εάν δεν το κάνω»

It's Viral / Μάρθα Φριντζήλα: «Δεν είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω στο τηλέφωνο και να νιώθω άσχημα εάν δεν το κάνω»

«Το ότι δεν είμαι διαθέσιμη όλες τις ώρες για όλους, είναι κάτι που το ανακάλυψα αρκετά μεγάλη και τώρα, που πια το κάνω χωρίς ενοχή, αισθάνομαι ότι έπρεπε να το είχα ξεκινήσει λίγο νωρίτερα», ανέφερε σε συνέντευξή της
THE LIFO TEAM