Στέφανος Κασσελάκης: Σήμερα το πρώτο του επισκεπτήριο στη Θήβα - Ποιοι πήγαν να τον δουν

Στέφανος Κασσελάκης: Σήμερα το πρώτο του επισκεπτήριό στη Θήβα - Ποιο πήγαν να τον δουν Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Το πρώτο του επισκεπτήριο στη Θήβα είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπενθυμίζεται ότι παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Μαρτίου στο κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα. Αποτελεί μάλιστα τον πρώτο εν ενεργεία αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη χώρα, που κατατάσσεται για τη στρατιωτική του θητεία, ενώ σημειώνεται πως η θητεία του θα διαρκέσει 20 ημέρες.

Για το σημερινό επισκεπτήριο, μετέβησαν στο στρατόπεδο της Θήβας προκειμένου να δουν τον Στέφανο Κασσελάκη ο διευθυντής του γραφείου του Μανώλης Καπνισάκης, αλλά και ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής Επικρατείας Ευάγγελος Αποστολάκης.Το επισκεπτήριο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε περίπου δύο ώρες, ενώ κύριο θέμα συζήτησης ήταν η μισθοδοσία των οπλιτών.

ύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, μετά τη συζήτησή τους ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρόταση, η οποία θα προβλέπει ο μισθός των οπλιτών να ανέβει από τα €8 που είναι σήμερα στα €200. Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης όπως αναφέρουν συνεργάτες του δήλωσε εθελοντικά συμμετοχή για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ενώ σημειώνεται πως συμμετέχει κανονικά σε όλες τις δραστηριότητες καθώς την Τρίτη ήταν θαλαμοφύλακας και αύριο θα κάνει βάρδια στα μαγειρεία.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM