Σύμφωνα με δημοσίευμα του ubergizmo, η εταιρεία MinuteKey ετοιμάζει μια πραγματική καινοτομία, καθώς δημιουργεί τα πρώτα self-service μηχανήματα παραγωγής αντικλειδιών.
Η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή: Ο χρήστης εισάγει στο μηχάνημα το κλειδί του, επιλέγει το χρώμα ή το σχέδιο της αρεσκείας, τον αριθμό των αντίγραφων που επιθυμεί ($1.49 το ένα, $3 τα τρία) και πληρώνει μέσω της πιστωτικής του κάρτας. Σε ένα μόλις λεπτό το αντίγραφο είναι έτοιμο. Οι μόνοι περιορισμοί είναι ότι το μηχάνημα δεν αντιγράφει κλειδιά αυτοκινήτων -για ευνόητους λόγους- και δεn δέχεται μετρητά.
Σημειώνεται πως τα πρώτα μηχανήματα έχουν ήδη τοποθετηθεί σε μεγάλα εμπορικά καταστήματα των ΗΠΑ και αργότερα αναμένεται να επεκταθούν και αλλού.
Διάφορα /
Τα πρώτα self-service μηχανήματα αντικλειδιών

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις - «Να είστε σε ετοιμότητα»

Τρανς στρατιωτικοί στις ΗΠΑ «σε κατάσταση επιβίωσης» καθώς τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση υπηρεσίας

Αντιμεταναστευτικό παραλήρημα Τραμπ στα εγκαίνια του «Alligator Alcatraz»: «Ας μάθουν να τρέχουν από αλιγάτορες»

Μυστήριο με τα αρχεία του Τζέφρι Έπσταϊν: Η Μπόντι μιλά για «δεκάδες χιλιάδες» βίντεο με παιδιά

Θερινές εκπτώσεις 2025: Πότε ξεκινούν και ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

σχόλια