Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω του Athens Pride

Athens Pride: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Φωτ.: athensprideofficial / Instragram
0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοινώθηκαν για το Σάββατο 10 Ιούνιου και αφορούν στο κέντρο της Αθήνας λόγω των εκδηλώσεων του Athens Pride 2023.

Αναλυτικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν σε προσωρινή και σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης τους από τις 5 μ.μ έως το τέλος των εκδηλώσεων του Athens Pride, στην οδό Αθηνάς, στο τμήμα από την οδό Σοφοκλέους έως την πλατεία Ομονοίας.

Η ελληνική αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση με τα οχήματά τους στις παραπάνω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Υπενθυμίζεται πως οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την απόφαση μετακίνησης της κεντρικής εκδήλωσης του Athens Pride 2023 από το Σύνταγμα, όπου διεξάγεται τα τελευταία χρόνια, στην πλατεία Κοτζιά. Αυτό αποφασίστηκε με δεδομένο ότι στην πλατεία Συντάγματος υπάρχει το προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας. «Για λόγους ασφάλειας, παραγωγής, χωροταξικών θεμάτων, καθώς και πολιτικής ουδετερότητας του θεσμού του Athens Pride, πήραμε την απόφαση να μην ακυρωθεί ή αναβληθεί το Athens Pride 2023, αλλά αντ’ αυτού να μετακινηθεί στην πλατεία Κοτζιά και να πραγματοποιηθεί κανονικά στις 10 Ιουνίου», επισημαίνουν οι διοργανωτές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM